In de tabel hieronder zie je hoelang iets op de
barbecue moet om het goed gaar te maken. En bij welke producten  het handig is om het van te voren alvast te garen. 
    
        
            | Soort   | 
            voorgaren
            (minuten) 
             | 
            roostertijd
            (minuten) 
             | 
        
        
            Vlees 
             | 
             
             | 
             
             | 
        
        
            | Barbecueworstje   | 
            - | 
            6-10  | 
        
        
            | Entrecote  | 
            -  | 
            14-16  | 
        
        
            | Gehaktspies  | 
            -  | 
            10-12  | 
        
        
            | Hamburger  | 
            -  | 
            10-12  | 
        
        
            | Lamskotelet  | 
            -  | 
            6-8  | 
        
        
            | Satéstokje  | 
            5 | 
            5  | 
        
        
            | Saucijsje  | 
            10  | 
            10  | 
        
        
            | Spareribs  | 
            30  | 
            10  | 
        
        
            | Spies met vlees  | 
            -  | 
            10  | 
        
        
            | Kip | 
              | 
              | 
        
        
            | Drumsticks  | 
            20  | 
            10 | 
        
        
            | Kipkarbonade  | 
            20  | 
            10  | 
        
        
            | Kippenpoot  | 
            30  | 
            15  | 
        
        
            | Kipsaté  | 
            5  | 
            5  | 
        
        
            | Vis  | 
              | 
              | 
        
        
            | Vismoten  | 
            -  | 
            10  | 
        
        
            | Vis, heel  | 
            -  | 
            12-16  | 
        
        
            | Garnalen  | 
            -  | 
            6-8  | 
        
        
            | Mosselen  | 
            -  | 
            6-8  | 
        
        
            | Vleesvervangers  | 
              | 
              | 
        
        
            | Vegetarische spies  | 
            -  | 
            6-8  | 
        
        
            | Vegetarische burger  | 
            -  | 
            8-10  | 
        
        
            | Groente  | 
              | 
              | 
        
        
            | Groente in parten  | 
            -  | 
            4-6  | 
        
        
            | Halve aubergine  | 
            10  | 
            10  | 
        
        
            | Gevulde courgette  | 
            10  | 
            10  | 
        
        
            | Maiskolf  | 
            12-14  | 
            6-8  | 
        
        
            | Aardappel  | 
            15  | 
            10  | 
        
        
            | Fruit  | 
              | 
              | 
        
        
            | Appel, heel  | 
            -  | 
            20  | 
        
        
            | Ananasschijf  | 
            -  | 
            4-6  | 
        
        
            | Banaan  | 
            -  | 
            10  | 
        
    
		 
		sluiten