Bereiding
- Kook de spaghetti in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing.
-
Was de komkommer en snijd hem in blokjes. Maak de komkommer op smaak met azijn en zet even apart.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd het klein.
-
Maak de paprika schoon en snijd hem in blokjes.
-
Was de selderij en snijd de blaadjes klein.
-
Snijd de kip in smalle repen.
-
Laat de spaghetti goed uitlekken.
-
Fruit de ui en de knoflook zacht in de hete olie.
-
Bak de repen kip en de paprika mee. Voeg de spaghetti toe en laat alles goed heet worden.
-
Maak het op smaak met de selderij, het vijfkruidenpoeder, de ketjap en royaal peper.
-
Serveer de komkommer op zuur erbij.
Ingrediënten over?
Vijfkruiden poeder over? Gebruik het in deze lekkere stamppot met gemarineerde tofu.
Dit recept maakten we samen met Jennifer Jessica
Jen van 'Surinaams koken met Jen' maakt de heerlijkste gerechten. Dit recept heeft ze voor onze site gemaakt.

Meer recepten van Jen
Cassave met gestoofde kip en kousenband
Bakbanaan met gerookte makreel en spitskool
Saotosoep
Bietensalade
Nasi met boontjes en eierreepjes
Pindasoep met tom tom
Tonijnsalade
Tropische amandelpannenkoeken