Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Neda Oliai
Neda: In de Perzische cultuur is buiten eten of picknicken heel gebruikelijk. Mensen hebben vaak een tapijt in de achterbak en halen die tevoorschijn als ze een mooi plekje vinden om - na bijvoorbeeld een lange autorit tijdens de vakantie richting de Kaspische zee - even tot rust te komen en te genieten van alle zelfgemaakte lekkernijen."
Meer recepten van Neda:
Rijst met sperziebonen (Lubia polo)
Klassieke Perzische salade
Gevulde paprika's (Dolmeh felfel)
Kruiden frittata (Kuku sabzi)
Kip met saffraan en citroen
Linzensoep met tamarinde en geroosterde zoete aardappelen
Afghaanse aubergineschotel
Mahi met dukkah en geurige bulgur
Volkoren pita met yoghurt-spinaziedip
Spaanse tortilla op z'n Perzisch
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Pistachenootjes over? Gebruik ze voor dit frisse perentoetje