Extra informatie
Allergie info:
Lees het etiket voor het gebruik van bouillon.
Bakbanaan: een rijpe bakbanaan is mooi geel van kleur en mag wat zwarte plekken bevatten. Als hij nog helemaal groen is, laat hem dan een flinke tijd rijpen. Een zwarte banaan is meer geschikt om te bakken.
Ingrediënten over?
Bladselderij over? Bewaar de takjes in vochtig keukenpapier, dan zijn ze nog ongeveer 4 dagen houdbaar. Lekker in deze warme wrap met vlees en taugé.
Dit recept maakten we samen met Jennifer Jessica
Jen van 'Surinaams koken met Jen' maakt de heerlijkste gerechten. Dit recept heeft ze voor onze site gemaakt.

Meer recepten van Jen
Cassave met gestoofde kip en kousenband
Bakbanaan met gerookte makreel en spitskool
Saotosoep
Bietensalade
Nasi met boontjes en eierreepjes
Tonijnsalade
Bami met komkommer op zuur
Tropische amandelpannenkoeken