Bereiding
- Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
-
Kook de aardappelen in een bodempje water in 20 minuten gaar.
-
Kook de eieren hard.
-
Laat de maïs uitlekken.
-
Pel de ui en de knoflook en snijd dit heel fijn.
-
Schil de bieten en snijd ze in blokjes.
-
Snijd de zilveruitjes en de augurken klein.
-
Giet de aardappelen af en doe ze in een kom. Prak of stamp de aardappelen klein.
Voeg de maïs, de ui, de knoflook, de bietjes, de zilveruitjes en de augurken toe en stamp alles klein.
-
Maak de salade op smaak met peper en de yoghurt.
-
Was de selderij en snijd het klein.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Garneer de bietensalade met het selderijblad en parten ei.
-
Serveer de salade met volkoren pistoletjes.
Ingrediënten over?
Bladselderij over? Snijd de blaadjes fijn en vries ze in in porties. Het kruid is zo 3 maanden houdbaar.
Dit recept maakten we samen met Jennifer Jessica
Jen van 'Surinaams koken met Jen' maakt de heerlijkste gerechten. Dit recept heeft ze voor onze site gemaakt.

Meer recepten van Jen
Cassave met gestoofde kip en kousenband
Bakbanaan met gerookte makreel en spitskool
Saotosoep
Nasi met boontjes en eierreepjes
Pindasoep met tom tom
Tonijnsalade
Bami met komkommer op zuur
Tropische amandelpannenkoeken