Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Hoe kan ik gasten verleiden om duurzamere keuzes te maken?

Door van duurzaam de standaard te maken, oefen je invloed uit op de keuzes die je gasten maken. Deze meeste keuzes maken we namelijk niet zo bewust. Zet daarom duurzame producten en gerechten goed in het zicht op opvallende plekken en maak de vegetarische of plantaardige opties goedkoper dan de gerechten met vlees. Bied kraanwater gratis aan en neem verse (snack) groente en fruit op in je aanbod.

Benieuwd welke stappen je kunt zetten naar een gezondere en duurzamere eetomgeving? Bekijk onderstaande video.

Teaserafbeelding voor video ''
Wil je aan de slag om jouw aanbod gezonder en duurzamer te maken? In de Checklist Richtlijn Eetomgevingen vind je meer over de presentatie- en verkooptechnieken van gezonde en duurzame opties.