Bereiding
            
                - Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
- 
Schil de aardappelen en snijd in blokjes. 
- 
Pel de uien en knoflook en snijd in snippers.
- 
Verwarm de helft van de olie en bak hierin de helft van de uien en knoflook. Bak de gemalen komijn en de massala mee tot het gaat geuren. 
- 
Was de madame Jeanette.
- 
Was de tomaten en snijd in stukjes. 
- 
Doe de tomaten, hele madame Jeanette, aardappel en bouillon bij de uien en laat dit 10 minuten stoven.
- 
Maak de kousenband schoon en snijd in stukjes. 
- 
Bak de rest van de ui en de knoflook in de rest van de olie glazig. Voeg de kousenband toe met een scheutje water en kook de groente in 8-10 minuten gaar.
- 
Pel de eieren en snijd doormidden. Warm de parten ei in de saus op. 
- 
Verwijder de madame Jeanette. 
- 
Verwarm per persoon een rotivel volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vul met de kousenband, aardappel en ei.
 
        
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.