Extra informatie
Allergie info:
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Snijbonen
Bewaar snijbonen niet bij fruit dat het gas ethyleen afgeeft, zoals appel, kiwi, peer. Daardoor bederft het sneller. Bewaar snijbonen in een papieren of open plastic zak nog ca. 2 dagen in de koelkast. Varieer eens met snijbonen en witte bonen met hazelnoten.
Dit recept maakten we samen met Gülsah Kayar
Gülsah Kayar weet wat ze doet in de keuken. Qua smaak natuurlijk. En als diëtist zorgt ze er ook voor dat het gezond is. Voor ons maakte ze een aantal recepten!
Meer recepten van Gülsah:
Gevulde aubergines (Karniyarik uit de oven)
Warme Ayran soep (Sicak Ayran Asi Corbasi)
Gevulde Turkse paprika’s met bulgur (Bulgurlu biber dolmasi)
Turkse hartige pannenkoeken (Kaygana)
Mungbonen salade (Mas Fasulyesi Salatasi)
Gevulde abrikozen hapje (Kayisi Tatlisi)
Turkse snijbonenstoofpot
Turkse linzensoep (Mercimek corbasi)
Ezogelin soep
Menemen (Turks ei)
Courgette mucver
Volkoren simit