Bereiding
- Pel de uien en de knoflook en snijd fijn.
-
Was de tomaten en snijd klein. Houd de helft apart.
-
Was de koriander en peterselie en snijd fijn. Houd wat peterselie apart.
-
Verwarm de olie in een pan en bak de uien 3 minuten.
-
Voeg de tomaten en knoflook toe en bak een paar minuten.
-
Voeg de koriander, peterselie en alle specerijen toe.
- Spoel de bonen af en laat uitlekken.
- Roer de bonen en de tomatenpuree door het mengsel.
- Voeg het water toe en laat 10 minuten koken.
-
Pel de rode ui en snijd fijn.
-
Meng de rode ui door de rest van de tomaat en breng op smaak met de achtergehouden peterselie, peper en azijn.
-
Serveer de bonenstoof met de rauwkost en brood.
Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Safia
Safia van 'Healthy food by Safia' maakt de heerlijkste recepten. Dit recept heeft ze voor onze site gemaakt. Meer recepten van Safia:
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.