Bereiding
- Meng alle droge ingrediënten samen in een grote kom.
-
Verwarm het water tot lauwwarm.
-
Voeg het water toe aan de droge ingrediënten en mix met een garde of handmixer in 1 minuut tot een glad beslag.
-
Laat het afgedekt met deksel of een schone theedoek 15 minuten op een droge warme plek staan.
-
Verwarm een koekenpan op middelhoog temperatuur.
-
Schenk wat van het beslag in en bak meerdere pannenkoek aan één kant. De pannenkoek is klaar als de bovenkant zich gevuld heeft met gaatjes en je geen nat beslag meer ziet.
- Serveer de baghrir met smeerkaas.
Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Safia
Safia van 'Healthy food by Safia' maakt de heerlijkste recepten. Dit recept heeft ze voor onze site gemaakt. Meer recepten van Safia:
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.