Bereiding
- Maak de vis schoon en snijd met een scherp mes kerven in de zijkant van de vis. Was je handen.
- Was de citroen en pers de helft uit. Druppel de citroensap over de vis.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
- Maak de peper, de helft van de paprika's en de knoflook schoon en snijd in stukken.
- Pureer de peper met de paprika, knoflook, oregano, het komijnzaad en wat peper tot een pasta.
-
Verwarm de olie en bak hierin de kruidenpasta kort op lage temperatuur.
- Maak de rest van de paprika en de tomaten schoon. Snijd de paprika in repen en halveer de tomaten.
-
Schep de helft van de kruidenpasta in de buikholte van de vis en leg de vis in een ovenschaal. Bestrijk de vis met de rest van de pasta en was je handen.
-
Schik de paprika en tomaten om de vis.
- Was de rozemarijn.
-
Snijd de rest van de citroen in dunne plakken. Leg de plakken citroen en de rozemarijn op de vis.
-
Dek af met een ovenvaste deksel of aluminiumfolie.
-
Bak de vis in de oven in 20-25 minuten gaar.
-
Schil de aardappelen, snijd in stukken en kook in weinig water in 10-15 minuten gaar.
- Serveer de aardappelen bij de vis met groente.
Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Jurino Ignacio
Jurino Ignacio is een ster in de Antilliaanse keuken. Hij helpt ons aan heerlijke recepten. Meer recepten van Jurino:
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.