Bereiding
- Maak de wortel en courgette schoon en rasp fijn.
-
Was de dille en snijd fijn.
-
Rooster de walnoten licht in een droge pan.
-
Verwarm de olie en bak de groente totdat het meeste vocht is verdampt.
-
Doe de groente op een bord en laat afkoelen.
-
Hak de walnoten fijn.
-
Meng de groente met de yoghurt en dille.
- Garneer de dip met de walnoten.
Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Emine Taskiran
Emine is docent Voeding aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast kan ze superlekker koken. We zijn dan ook erg blij met haar recepten! Meer recepten van Emine:
Variaties
Lekker met bruin of volkoren pide, een Turks brood.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.