Bereiding
- Pel de ui en snijd fijn.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
-
Voeg de peterselie en sumak toe aan de ui en roer goed.
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Boen de citroen schoon. Rasp de helft van de schil en pers het sap uit.
-
Meng de rasp en het sap met de olie en wat peper.
- Bestrijk beide kanten van de visfilet ermee.
-
Grill de vis op een rooster aan beide kanten 2-4 minuten.
- Snijd de broodjes open en leg ze geopend op het rooster. Verwam 1-2 minuten.
- Leg op elk broodje een visfilet en voeg de uiensalade en rucola toe.
-
Besprenkel met citroen naar smaak en serveer.
Extra informatie
Dit recept maakten we samen met Emine Taskiran
Emine is docent Voeding aan de Haagse Hogeschool. Daarnaast kan ze superlekker koken. We zijn dan ook erg blij met haar recepten! Meer recepten van Emine:
Variaties
Combineer dit broodje met Kizartma, oftewel Turkse gegrilde groente, om er een hoofdgerecht van te maken.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Rucola over? Gebruik het op deze heerlijk pizza met courgette.