Bereiding
- Bereid de couscous met het stukje bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de rode bieten in dunne plakjes.
- Maak de limoen schoon, rasp wat van de schil en pers het sap uit.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Breng de couscous op smaak met limoenrasp en -sap, peterselie, de helft van de olie en wat ras el hanout.
-
Maak de bieten op smaak met wat limoensap en de rest van de olie.
- Verdeel de couscous, bieten en edamamebonen over diepe borden of kommen. Garneer met de pecannoten en hummus.
Variaties
De ras el hanout kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet. En ook de hummus maak je met dit recept eenvoudig zelf.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.