Bereiding
- Bereid de couscous met het groentebouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Snijd de rode bieten in dunne plakjes.
- Maak de limoen schoon en rasp wat van de schil. Pers de limoen uit.
-
Was de peterselie en snijd klein.
- Breng de couscous op smaak met limoenrasp, limoensap, peterselie, de helft van de olijfolie en wat ras el hanout. Laat afkoelen.
-
Maak de bieten op smaak met wat limoensap en de rest van de olijfolie.
-
Spoel de edamamebonen af.
-
Verdeel de couscous over 2 borden. Verdeel de bieten, edamamebonen en pecannoten erover. Garneer de bowl met hummus.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet
garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk
daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Hummus:
Bewaar hummus afgedekt 5-10 dagen in de koelkast. Zelfgemaakte hummus is nog maximaal 3 dagen houdbaar.
Gebruik de rest van de hummus op deze verrassende broodjes.