Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Voorlichtingsmaterialen voor professionals

Het Voedingscentrum heeft diverse voorlichtingsmaterialen die je als huisarts of praktijkondersteuner kunt gebruiken in je praktijk. Als hulpmiddel om te communiceren met je patiënten, om mee te geven of in de wachtkamer te gebruiken. Je kunt onze materialen ook gebruiken als (achtergrond)informatie voor jezelf.

Voorlichtingsmaterialen voor in je praktijk

Praatplaat gezonder eten (links) en het Kookboekje voor 70-plussers (rechts).

Geaccrediteerde webinars over voeding

Kijk onze on-demand webinars terug, inclusief tips voor je praktijk: 'Eerste hulp bij voedingsvragen' en 'Gedragsverandering en eetomgeving'. Schrijf je in en kijk ze in je eigen tijd!

Nieuwsbrief professionals

Wil je elke maand op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws over voeding en nieuwe en aangepaste materialen? Meld je aan voor de nieuwsbrief professionals.

Vragen? Neem contact op met Professional Services.

Heb je vragen of opmerkingen over de materialen of over de adviezen van het Voedingscentrum? Neem contact op met Professional Services (speciaal voor professionals). Ons team, bestaande uit Louise de Jongste, Pascal de Brabander en Joka van Dusseldorp, staat voor je klaar. Zij beantwoorden alle vragen van professionals over voeding. Ook met vragen over activiteiten van het Voedingscentrum en ondersteuning voor je praktijk kun je bij hen terecht.

Professional Services staat klaar om vragen te beantwoorden van professionals.