Voedingscentrum.nl maakt gebruik van cookies. Waarom? Lees onze uitleg.
Menu
Zoek

Stel je persvraag aan het Voedingscentrum

Voor al je persvragen over voeding ben je bij ons aan het goede adres. Het Voedingscentrum volgt de wetenschap en is 100% onafhankelijk. Onze woordvoerders en experts staan voor je klaar. 

Mail of bel

Staat het antwoord op je vraag niet op onze website? Leg dan je persvraag voor:

070 306 88 83

media@voedingscentrum.nl

We geven je snel antwoord.

Altijd op de hoogte?

Meld je aan voor de perslijst of onze nieuwsbrieven.

Onze woordvoerders

Stuur je een persvraag naar media@voedingscentrum.nl of bel je? Onze woordvoerders staan je altijd graag te woord:
Patricia Schutte

Patricia Schutte

Woordvoerder
Meer over Patricia

Met passie geeft Patricia informatie en tips aan elke journalist die iets wil weten over ons eten en drinken. Ze heeft jarenlange ervaring als woordvoerder op het gebied van voeding en gezondheid, voedselkwaliteit en veilig eten. Patricia studeerde Voeding en Diëtetiek. 

sluiten
Lolkje de Vries

Lolkje de Vries

Woordvoerder en redacteur social media
Meer over Lolkje

Lolkje kent het medialandschap door en door én heeft een grote interesse in voeding. Als woordvoeder en social media redacteur is ze bij het Voedingscentrum daarom perfect op haar plek. Lolkje wil dat iedereen het verhaal achter voeding kent. En met haar studies geschiedenis en journalistiek weet ze als geen ander hóe ze die verhalen kan vertellen. Ze is fan van alle mooie receptfoto’s op social media, want ze weet ook: een beeld zegt soms net zoveel als 1.000 woorden.

sluiten
Sietse Orie

Sietse Orie

Woordvoerder en redacteur social media
Meer over Sietse
Als redacteur en camjo-regisseur maakt Sietse de afgelopen jaren met veel liefde televisieprogramma’s. Nu zet hij deze passie voor beeld en geluid in bij het Voedingscentrum om de aandacht voor gezonde en duurzame voeding te vergroten. Met een denkwijze als journalist staat hij graag de pers te woord. En met zijn scherpe gevoel voor storytelling geeft hij onze social kanalen een beetje extra flair. 
sluiten
Anne Lutgerink

Anne Lutgerink

Woordvoerder en redacteur social media
Meer over Anne

Als dochter van 2 biologen is interesse in de gezondheid van de mens en natuur er met de paplepel ingegoten. Anne wil mensen helpen om in kleine stappen gezonde, duurzame en veilige keuzes te maken in wat ze eten. Met een achtergrond in communicatie, social media en woordvoering vertaalt ze dat met plezier naar woord én beeld.

sluiten
Wil je ook weten wie onze experts zijn? Kijk dan op de pagina Wie zijn wij?