Bereiding
- Maak de venkel schoon en schaaf de venkel in hele dunne reepjes.
-
Klop een dressing van het citroensap, de olie en de mosterd en meng dit door de venkel.
-
Spoel de zwarte bonen af.
-
Maak de bosuien schoon en snijd ze in ringen.
-
Meng de venkel en de bosui door de bonen en laat dit 15 minuten afgedekt op een koele plaats staan.
-
Was de sla en verdeel het over een schaal.
-
Meng de granaatappelpitjes door de bonen en schep de salade op de sla. Verdeel de geitenkaas erover.
Variaties
De mosterd kun je
makkelijk zelf maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.