Materialen
(Brownie) bakvorm van 18 bij 18 cm. Of in hartvorm 20 cm.
Bereiding
- Wel de rozijnen in warm water.
-
Doe de zwarte bonen in een vergiet, spoel ze af en laat ze uitlekken.
-
Warm de oven voor op 180 °C.
-
Mix de rozijnen, zwarte bonen en eieren in een keukenmachine tot een gladde massa.
-
Voeg dit mengsel toe aan een kom.
-
Voeg het bakpoeder, de kaneel, olie, melk en het cacaopoeder toe en meng goed.
-
Vet een bakvorm in met wat olie en giet het mengsel erin.
-
Bak de brownie 20 minuten in het midden van de oven totdat deze gaar is.
-
Maal de gevriesdroogde aardbeien in een keukenmachine tot poeder en versier de afgekoelde brownie ermee.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.