Bereiding
- Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Schil de meiraap dun en snijd in blokjes.
-
Maak de wortel schoon en snijd in plakjes.
-
Verwarm de olie en bak hierin de ui en knoflook.
-
Voeg de meiraap, wortel en tomatenblokjes toe en breng op smaak met de Provençaalse kruiden. Stoof het geheel 5 minuten.
-
Spoel de witte bonen af in een vergiet en laat goed uitlekken.
-
Schep de witte bonen door de groente en warm het nog een paar minuten op.
-
Was de peterselie en snijd fijn.
- Garneer de schotel met de peterselie en serveer het brood erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Peterselie:
Wikkel de rest van de kruiden in velletjes nat keukenpapier. Bewaar de kruiden onderin de koelkast. Ze zijn nog ongeveer 4 dagen houdbaar of vries de kruiden in. Gebruik peterselie in deze paddenstoelenrijst met noten.