Bereiding
- Was de aardappelen, snijd in stukken en kook in weinig water in 10-15 minuten gaar.
-
Maak een dressing van citroensap, de mosterd en olie.
-
Meng de dressing door de nog warme aardappelen en laat afkoelen.
-
Was de druiven en halveer.
-
Meng de rozijnen door de druiven.
- Hak de walnoten grof.
- Was de bosui en peterselie en snijd klein.
-
Maak het witlof schoon en snijd in smalle repen.
-
Meng het witlof, de rozijnen, druiven, walnoten, bosui en peterselie door de aardappelen.
Variaties
Ook lekker met cranberries of kleingesneden dadels of vijgen in plaats van rozijnen.
De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.