Bereiding
- Kook het ei in 8-10 minuten hard en laat afkoelen.
-
Kook de doperwten 1 minuut in weinig water en laat afkoelen.
-
Maak de bosui schoon en snijd klein.
-
Halveer het ei en haal de dooier eruit. Hak het eiwit fijn. Wrijf de dooier door een zeef.
- Maak van de eierdooier met het sap van de sinaasappel, de mosterd, olie en wat peper een dressing.
-
Pel de knoflook en wrijf hiermee het brood in. Snijd het brood in blokjes. Bak de broodblokjes in een droge pan lichtbruin.
-
Was de spinazie en laat uitlekken.
- Meng de spinazie met de doperwten en dressing.
- Garneer met de bosui, het gehakte eiwit en de croutons.
Variaties
De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.