Bereiding
- Schil de aardappelen.
-
Maak de knolselderij schoon en snijd in blokjes.
-
Maak de bleekselderij schoon en snijd de stengels in boogjes.
-
Kook de aardappelen met de knolselderij en de bleekselderij in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Hak de walnoten grof.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de aardappelen en groente met de hete melk en de mosterd een puree.
-
Was het selderijblad, snijd klein en meng het door de stamppot.
-
Strooi de walnoten erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.