Bereiding
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard en laat ze afkoelen.
- Was de raapstelen en laat goed uitlekken.
-
Was de tomaten en halveer ze.
-
Pel de ui. Snijd de helft in dunne ringen en snijd de rest in snippers.
-
Maak een dressing van de azijn, een beetje water, de mosterd en de helft van de olie.
- Bak de fijngesneden ui in de rest van de olie zacht. Voeg de linzen toe en laat ze warm worden.
-
Meng de dressing door de raapstelen en voeg de tomaten en de uienringen toe.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Garneer de salade met de parten ei en serveer de linzen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.