Bereiding
- Pel de knoflook en snijd grof.
-
Bak de knoflook in de margarine zacht. Schep de knoflook eruit.
-
Was de peterselie. Pureer de peterselie met de knoflook, de mosterd en een scheutje water met een staafmixer of in een keukenmachine tot een knoflookpasta.
-
Maak de broccoli schoon en snijd in stukjes. Kook de broccoli beetgaar in 4 minuten.
-
Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Snijd de kipfilet in blokjes en was je handen.
- Bak de kip in de margarine waar de knoflook uit is gehaald in 8 minuten lichtbruin en gaar.
-
Giet de penne en de broccoli af.
-
Meng de knoflookpasta, de broccoli en de kip door de penne.
Variaties
In plaats van broccoli kun je ook boerenkool, spinazie of snijbiet gebruiken. De mosterd kun je makkelijk zelf
maken. Bekijk het recept voor mosterd.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.