Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon, snijd in stukjes en kook in 10 minuten beetgaar.
-
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de bosuien schoon en snijd in ringen.
- Pel de knoflook en snijd klein.
-
Snijd de tofu in blokjes en bestrooi met peper.
-
Bak de tofu met de knoflook en bosuien in de olie lichtbruin.
- Roer er citroensap, Italiaanse kruiden en wat peper door.
-
Meng dit door de pasta en laat afkoelen.
-
Was de tomaten en halveer.
-
Schep de sperziebonen en tomaten door de pasta.
-
Was de peterselie en selderij en snijd klein.
-
Was de komkommer en schaaf of snijd in linten.
- Breng de salade op smaak met de kruiden, citroensap en peper en schik de linten komkommer erop.
Variaties
De mix voor Italiaanse kruiden kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.