Bereiding
- Warm de oven voor op 220 °C.
-
Was de aardappelen en snijd ze over de breedte in dunne schijfjes maar snijd ze niet helemaal door.
-
Leg ze op een bakplaat met bakpapier en besmeer ze met wat olie en verdeel de kruidenmix erover. Bak ze in 20 minuten gaar in het midden van de oven.
-
Maak ondertussen de remouladesaus.
-
Was de peterselie en hak de blaadjes fijn.
-
Doe de kwark in een schaaltje.
-
Snijd de augurk, het sjalotje en de kappertjes fijn en voeg toe aan de kwark.
-
Voeg de mosterd en de peper toe en roer goed.
-
Voeg een deel van de peterselie toe en roer door het sausje. Strooi de rest van de peterselie erover.
-
Serveer de aardappeltjes met de remouladesaus.
Variaties
De
kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen
hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.