Bereiding
- Kook de groentemix in weinig water gaar en laat dit afkoelen.
-
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
-
Snijd de Jalapeñopeper in reepjes.
-
Maak een saus van de tomatenpuree, een scheutje water, de olie, het limoensap en de Mexicaanse kruiden.
-
Meng dit met de Jalapeñopeper door de kidneybonen.
- Was de tomaten en paprika en snijd klein.
-
Meng met de Mexicaanse groentemix door de bonen.
-
Was de sla en laat goed uitlekken.
-
Verdeel de sla over een schaal en schep de salade erop.
-
Snijd de pistolets in plakjes en serveer erbij.
Variaties
De Mexicaanse kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.