Bereiding
            
                - Kook de groentemix in weinig water gaar en laat dit afkoelen.
 - 
Spoel de kidneybonen af en laat uitlekken.
 - 
Snijd de Jalapeñopeper in reepjes.
 - 
Maak een saus van de tomatenpuree, een scheutje water, de olie, het limoensap en de Mexicaanse kruiden.
 - 
Meng dit met de Jalapeñopeper door de kidneybonen.
 - Was de tomaten en paprika en snijd klein.
 - 
Meng met de Mexicaanse groentemix door de bonen.
 - 
Was de sla en laat goed uitlekken.
 - 
Verdeel de sla over een schaal en schep de salade erop.
 - 
Snijd de pistolets in plakjes en serveer erbij.
 
            
        
	 
        
        
		
            Variaties
            
                De Mexicaanse kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
            
        
	 
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.