Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze in stukken.
-
Was de krieltjes en snijd grote exemplaren in stukken.
-
Kook de krieltjes met de sperziebonen in 10 minuten net gaar.
-
Kook de eieren hard.
-
Hak de walnoten grof.
-
Was het bieslook en knip het klein.
-
Klop een dressing van de azijn, 1 eetlepel water, de mosterd en de olie. Meng het bieslook erdoor.
-
Meng de dressing door de nog warme aardappelen en sperziebonen en laat dit afkoelen.
-
Was de rucola.
-
Pel de eieren en snijd ze in parten.
-
Meng alles door elkaar.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.