Bereiding
- Pel de ui en snijd hem klein.
-
Fruit de ui en de currypasta zacht in de olie.
-
Was de linzen in een zeef.
-
Voeg 600-750 ml water en de linzen toe aan de ui en breng dit aan de kook.
-
Kook de linzen in 20 minuten gaar.
-
Schil het stuk knolselderij en snijd het in blokjes.
-
Kook de laatste 10 minuten de knolselderij mee met de linzen.
-
Was de tomaten en snijd ze in stukken.
-
Doe de stukjes tomaat en de soepgroente in de soep en kook dit in enkele minuten gaar.
-
Bak de pitabroodjes in de broodrooster lichtbruin.
-
Was de koriander en knip het klein.
-
Strooi de koriander over de soep en geef de pitabroodjes erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.