Bereiding
- Schil de aardappelen en kook in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Schil de sinaasappel, snijd in blokjes en vang het sap op.
-
Was de limoen en rasp wat van de schil. Pers het sap uit.
-
Maak een dressing van het limoen- en sinaasappelsap, de honing en de olie.
-
Schil de koolrabi’s en snijd klein.
-
Was de ijsbergsla en snijd in repen.
-
Was de munt en snijd klein.
-
Meng de groente met de dressing, limoenrasp en munt.
-
Snijd de kip in repen en bestrooi met wat ras el hanout.
-
Bak de kipreepjes in de hete margarine in 8 minuten gaar en bruin.
-
Giet het water in de pan, roer het aanbaksel los en breng de jus aan de kook.
-
Serveer de koolrabisalade met de kip en de aardappelen met jus.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.