Bereiding
- Snijd de koolraap in dunne plakken en schil ze. Snijd de plakken in kleine blokjes.
-
Kook de koolraap in weinig water in ca. 10 minuten net gaar.
-
Was de rozijnen.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Meng de rozijnen met de couscous in een kom en schenk de bouillon erover. Roer met een vork los en laat afgedekt 10 minuten wellen.
-
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.
-
Fruit de bosuitjes met de ras el hanout en het komijnzaad in de margarine zacht.
-
Spoel de kikkererwten in een zeef af.
-
Warm de kikkererwten mee met de bosui.
-
Meng de koolraap en de kikkererwten met bosui door de couscous en maak eventueel op smaak met wat ras el hanout.
Extra informatie
Allergie info:
Lees het etiket voor het gebruik van bouillon en margarine.
Ingrediënten over?
Bosuitjes:
Gebruik de rest van de bosuitjes gesnipperd op brood, door de soep of in een
salade. Bewaar bosuitjes maximaal 1 week in de koelkast. Gebruik bosui in een pasta met notenragout.