Bereiding
- Maak van het volkorenmeel, kikkererwtenmeel, ei en de melk een glad beslag.
- Verhit de helft van de margarine, voeg de helft van het beslag toe en bak hiervan een goudgele pannenkoek. Herhaal dit met de rest van de margarine en het beslag.
-
Snijd de olijven in plakjes.
-
Was de courgette, halveer in de lengte en snijd in plakken.
-
Was de tomaten en halveer.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Pel de sjalot en knoflook en snijd klein. Bak de sjalot en knoflook in de olie glazig.
-
Roerbak de courgette, tomaten en Italiaanse kruiden mee.
-
Voeg de olijven en hazelnoten toe.
- Breng op smaak met peper.
-
Bestrijk de pannenkoeken met zuivelspread.
-
Verdeel het groentemengsel over de pannenkoeken en rol op.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf
maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je dat doet.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.