Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten beetgaar.
- Pel de uien en was de tomaten. Snijd de uien klein en de tomaten in blokjes.
- Bak de uien met de Italiaanse kruiden in de olie zacht.
-
Spoel de kapucijners af en laat ze uitlekken.
-
Was de appel en snijd in blokjes.
-
Doe de kapucijners, sperziebonen, tomaten en de appel bij de uien en warm alles goed door.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.