Bereiding
- Schil de aardappelen en halveer grote exemplaren.
-
Maak de uien en de wortels schoon. Snijd de uien in halve ringen en de wortels in plakken.
-
Kook de aardappelen met de uien en de wortels in 20-25 minuten gaar.
-
Snijd de tofu in reepjes en bestrooi ze met shoarmakruiden.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Was de selderij en knip de blaadjes klein.
-
Bak de tofu in de hete margarine bruin en voeg de hazelnoten toe.
-
Giet de aardappelen en groente af en stamp dit tot een grove massa.
-
Breng de melk aan de kook en roer melk en de selderij door de aardappelen met groente.
-
Schep het tofu-notenmengsel op de hutspot.
Allergie-informatie
Lees voor het gebruik van margarine het etiket.
Ingrediënten over?
Tofu:
Bewaar een stuk tofu afgedekt in een schaaltje met water maximaal 2 dagen in de koelkast. Vries eventueel tofu in. Het is dan nog 3 maanden houdbaar.
Gebruik tofu en overgebleven selderij in deze mie goreng.