Bereiding
- Doe de couscous in een kom.
-
Breng het water met het stukje bouillontablet aan de kook.
-
Schenk de bouillon over de couscous en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-
Maak de broccoli en peultjes schoon. Halveer de peultjes en snijd de broccoli in stukjes.
-
Kook de groente in enkele minuten beetgaar.
-
Maak de paprika en bosuien schoon. Snijd de paprika in blokjes en de bosuien in ringen.
-
Was de rucola.
-
Klop een dressing van de olie, mosterd, het citroensap en een scheutje water. Breng op smaak met peper.
-
Was de kruiden en snijd klein.
-
Meng alles door de couscous en laat afkoelen.
-
Hak de noten grof en meng door de salade.
Variaties
Ook lekker met andere noten, zoals amandelen of hazelnoten.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.