Bereiding
- Was de bieslook en snijd klein.
-
Maak een saus van de yoghurt, tomatenketchup, de helft van de bieslook en peper.
-
Maak de ui en prei schoon. Snijd de ui fijn en de prei in ringen.
-
Was de tomaten en snijd doormidden.
- Breng de tomaten op smaak met azijn, de rest van de bieslook en wat peper. Zet dit apart.
- Laat de tofu uitlekken en snijd in blokjes.
-
Fruit de ui en prei in de hete margarine zacht.
- Voeg de shoarmakruiden en tofu toe en bak lichtbruin.
- Was de sla en laat goed uitlekken.
-
Snijd de bolletjes open en rooster de snijvlakken in een grillpan lichtbruin. Vul met wat sla, tofu en saus.
-
Schep de tomaten door de rest van de sla en serveer dit bij de bolletjes.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Yoghurt:
Gooi yoghurt niet direct weg na het verlopen van de THT-datum. Kijk, ruik en proef een beetje om de kwaliteit te beoordelen.
Gebruik de rest van de tofu in een roerbakgerecht.