Bereiding
- Roer de currypasta door de olie.
-
Snijd de kip in blokjes en meng de helft van de curry-olie erdoor. Zet afgedekt 20 minuten in de koelkast.
-
Boen de aardappelen onder stromend water goed schoon. Halveer ze in de lengte.
-
Kook de aardappelen in weinig water in ca. 15 minuten bijna gaar.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd de bleekselderij in de lengte in vieren en snijd de repen fijn. Snipper het stuk ui heel fijn.
-
Snijd de ijsbergsla in repen en de radijs in vieren.
-
Was de koriander en hak de blaadjes klein.
-
Meng de koriander met de bleekselderij, de ui en de helft van de yoghurt. Maak de salsa op smaak met een paar druppels citroensap, de gemalen koriander en wat peper.
-
Klop de rest van de yoghurt met wat gemalen koriander en peper tot een dressing en meng dit door de sla en radijs.
-
Bak de blokjes kip in een droge koekenpan gaar.
-
Giet de aardappelen af en bestrijk de snijvlakken met de rest van de curry-olie.
-
Rooster de aardappelen onder de grill, op een grillpan of op de barbecue in ca. 5 minuten goudgeel en gaar.
-
Serveer de kip, salade en de koriandersalsa bij de aardappelen.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.