Bereiding
- Maak een mengsel van de olie, de Provençaalse kruiden, het uitgeperste teentje knoflook en wat peper.
-
Bestrijk hiermee de vis en laat dit afgedekt 1 uur in de koelkast intrekken.
-
Schil de aardappelen en kook ze in weinig water in 20-25 minuten gaar.
-
Schrap de worteltjes en halveer ze in de lengte.
-
Warm de grill voor en gril de vis aan beide zijden in ± 12 minuten gaar en bruin.
-
Kook de worteltjes in een bodempje water ca. 8 minuten. Kook de laatste minuten de doperwtjes mee.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Stamp de gare aardappelen fijn en maak er met de hete melk en wat nootmuskaat een puree van.
-
Geef de groente en de vis bij de aardappelpuree.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.