Bereiding
- Snijd de pitabroodjes in puntjes of blokjes.
-
Meng de helft van de olie met de ras el hanout en schep dit door het brood.
-
Bak het brood in een hete koekenpan licht.
-
Maak de groente schoon.
-
Snijd of scheur de sla in repen. Snijd de radijs in vieren en halveer de tomaatjes.
-
Snijd het stuk komkommer in de lengte in tweeën en snijd de helften in plakken.
-
Snijd de bosui in ringen.
-
Was de kruiden en knip ze klein.
-
Meng de groente en kruiden en maak op smaak met de rest van de olie en citroensap.
-
Meng er de puntjes brood door.
-
Strooi de walnoten en wat sumak over de salade.
Allergie-informatie
Kijk op het etiket voor het gebruik van margarine.
Ingrediënten over?
Bewaar de rest van de kruiden tussen velletjes nat keukenpapier. Bewaar dit onderin de koelkast. Ze zijn ongeveer 5 dagen houdbaar.
Gebruik de rest van de peterselie en munt in dit heerlijke couscousgerecht.