Bereiding
- Kook de eieren in 10 minuten hard.
-
Maak de ui en de prei schoon. Snijd de ui fijn en de prei in smalle ringen.
- Bak de ui en prei in de olie, voeg de currypasta toe en bak dit zacht mee.
-
Was de koriander en snijd klein.
-
Was de sla en snijd de bladen in smalle repen.
-
Maak de radijs schoon en snijd in plakjes.
-
Maak een salade van een deel van de sla, radijs en wat yoghurt.
-
Pel de eieren en hak in stukjes.
-
Roer de stukjes ei en de yoghurt door de curry en verwarm dit al roerend.
-
Beleg het brood met de rest van de sla.
-
Roer de koriander door de eiercurry en verdeel dit over de boterhammen. Serveer de salade erbij.
Variaties
De currypasta kun je makkelijk zelf maken. Bekijk het recept
voor currypasta
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.