Bereiding
- Bereid de couscous met het stukje bouillontablet volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Stoom de zalm gaar in 5-7 minuten.
- Was de limoen, rasp wat van de schil en pers de helft uit. Snijd de andere helft in partjes.
-
Klop een dressing van het limoensap, de -schil, olie en wat peper.
-
Meng dit met een vork door de couscous en laat afkoelen.
- Was de bosui en snijd klein.
-
Was de peterselie en snijd klein.
-
Meng de bosui en de peterselie door de couscous.
-
Verdeel de zalm in stukjes en schep door de couscous.
-
Maak de tomaten schoon en snijd in parten.
-
Snijd de paprika’s in repen.
-
Garneer de couscous met de tomaat, paprika en partjes limoen.
Allergie-informatie
We
kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van
allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.