Bereiding
- Meng de helft van de ras el hanout door de couscous.
-
Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Kook de eieren in 8-10 minuten hard.
-
Maak de sperziebonen schoon en snijd doormidden.
- Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Pel de ui en knoflook en snijd fijn.
-
Maak de paprika schoon en snijd in blokjes.
-
Fruit de ui en knoflook met de rest van de ras el hanout in de olie zacht. Bak de paprika een paar minuten mee.
-
Voeg de sperziebonen toe.
- Maak de citroen schoon en rasp wat van de schil.
-
Schep de couscous door de groente. Breng op smaak met de citroenschil en citroensap.
-
Pel de eieren en snijd doormidden.
- Garneer de couscous met het ei en de walnoten.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.