Bereiding
- Maak de groente schoon.
-
Snijd de aubergines in blokjes, de ui in snippers en halveer de tomaten.
- Doe de couscous in een kom en meng er de ras el hanout door.
-
Breng het water met het stuk bouillontablet aan de kook en schenk dit over de couscous. Roer met een vork alles los en laat de couscous afgedekt 10 minuten wellen.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de ui glazig.
-
Doe de blokjes aubergine bij de ui en roerbak de groente in een paar minuten gaar.
-
Bak de gehalveerde tomaten kort mee.
-
Snijd de tofu in blokjes en meng er paprikapoeder door.
-
Bak de tofu in de rest van de olie lichtbruin.
- Breng de groente op smaak met wat paprikapoeder.
-
Meng de groente door de couscous. Schep de tofu erop.
Variaties
De kruidenmix kun je makkelijk zelf maken. Kijk op onze pagina
met kruidenmixen hoe je dat doet.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.