Bereiding
- Was de bloemkool. Verdeel hem in roosjes en snijd de stelen in stukjes.
-
Kook de bloemkool in water in ca. 8 minuten net gaar.
-
Was de peterselie en de bieslook en knip de kruiden fijn.
-
Maak een sausje van de olie, de azijn, de mosterd en de kruiden.
-
Laat de bloemkool uitlekken. Schep het sausje erdoor en laat dit 30 minuten op een koele plaats intrekken.
-
Kook het ei hard en laat het afkoelen.
-
Pel het ei en snijd het klein.
-
Doe de bloemkoolsalade in een schaal en strooi het ei erover.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.