Bereiding
- Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal.
-
Pel de ui en snijd heel fijn.
-
Verwarm de helft van de olie en fruit hierin de ui glazig.
-
Pers het teentje knoflook er boven uit.
-
Fruit de sambal en de laos kort mee.
-
Voeg de sperziebonen toe met weinig water en stoof de sperziebonen in 10 minuten gaar.
-
Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
-
Snijd de kippenlever in stukjes.
-
Bak de kippenlever in de rest van de olie in 5 minuten lichtbruin en gaar.
-
Schep de kippenlevertjes door de sperziebonen en maak het geheel op smaak met een beetje ketjap. Serveer de noedels erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.