Bereiding
- Snijd de varkensfilet in blokjes.
-
Schil het stuk pompoen en snijd het vruchtvlees in blokjes.
-
Pel de ui en snijd hem klein.
-
Bak het vlees met de kerrie in de hete olie lichtbruin.
-
Fruit de ui mee en strooi de garam masala erover.
-
Voeg de blokjes pompoen, 300 ml water en het stukje bouillontablet toe en stoof het gerecht 20 minuten.
-
Schil de aardappelen en snijd ze in flinke blokjes.
-
Voeg ze aardappelen toe aan de stoofpot en laat het geheel in nog eens 15 minuten gaar worden.
-
Was de peterselie en knip het klein.
-
Maak de stoofpot op smaak met wat citroensap en strooi de peterselie erover.
Allergie-informatie
Allergie info:
Lees voor het gebruik van bouillon het etiket.
Ingrediënten over?
Pompoen:
Dek het snijvlak af met plastic folie. Bewaar het stuk pompoen maximaal 4 dagen in de koelkast. Maak van de rest een soep, zoals deze pompoensoep met gremolata.