Bereiding
            
                - Schil de aardappelen en snijd in stukken. Kook de aardappelen in weinig water in 15-20 minuten gaar.
- 
Pel de uien en de knoflook en snijd klein. 
- Bak 3 minuten in de margarine.
- 
Voeg de roerbakstukjes en wat chilipoeder toe en bak nog 5-7 minuten.
- 
Was de andijvie en snijd in smalle repen. 
- 
Breng de melk aan de kook. 
- 
Maak van de gare aardappelen en de hete melk een puree. 
- 
Meng de uien met de roerbakstukjes en de andijvie erdoor. 
- Breng de stamppot op smaak met peper.
 
        
		
            Extra informatie
            
                Wil je zeker weten dat je vleesvervanger in de Schijf van Vijf staat? Gebruik onze gratis Kies Ik Gezond?-app. Of lees het etiket. Bekijk de criteria voor een goede vleesvervanger.    
            
        
	 
        
        
		
            Allergie-informatie
            
                
                    We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
                
                
            
        
	 
        
		
            Ingrediënten over?
            
                Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.