Bereiding
- Was de aardappelen, halveer ze en kook ze in 10-15 minuten gaar.
-
Maak de sperziebonen schoon en breek ze eenmaal. Kook de sperziebonen in weinig water in 10 minuten gaar.
-
Maak de prei schoon en snijd hem in smalle ringen.
-
Smoor de prei enkele minuten zacht in de margarine.
-
Voeg de tomatenblokjes toe.
-
Snijd de visfilet in stukken en bestrooi ze met peper.
-
Leg de vis in de saus en stoof de vis 5 minuten.
-
Voeg de mosselen toe en laat het geheel goed heet worden.
-
Strooi er de dille over en geef de aardappelen en sperziebonen erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.