Bereiding
- Schil de aardappelen en kook ze in een bodempje water in ca. 20 minuten gaar.
-
Pel de ui en snijd hem in halve ringen.
-
Was de zeekraal en verwijder lelijke stukjes.
-
Verwarm de margarine en fruit hierin de uienringen zacht.
-
Voeg de zeekraal toe en smoor de groente 2 minuten mee.
-
Schuif de groente aan de kant. Leg de mootjes zalm in de pan en stoof de zalm met de zeekraal in ca. 7 minuten gaar.
-
Breng de melk aan de kook.
-
Maak van de gare aardappelen met hete melk, peper en nootmuskaat een puree.
-
Strooi wat peper en eventueel een kneepje citroensap over de vis en geef de aardappelpuree erbij.
Allergie-informatie
We kunnen niet garanderen dat de ingrediënten die je gebruikt vrij zijn van allergenen. Kijk daarom altijd op het etiket of raadpleeg onze Kies Ik Gezond?-app.
Ingrediënten over?
Kijk op onze receptensite welke recepten je ermee kunt maken of bekijk het bewaaradvies in onze Bewaarwijzer.